+46 431 136 20 protite@protite.se

MÅLET ÄR ALLTID EN OPTIMAL LÖSNING

PACKNINGAR

Protite AB är en komplett leverantör av packningar och tätningar till livsmedels-, energi-, verkstads- och processindustrin. Med en stor bredd på material samt en flexibel produktion med engagerade medarbetare hanterar vi såväl små som stora serier. Tack vare vår moderna maskinpark klarar vi att leva upp till era krav på hög kvalitet och korta leveranstider.

I material som gummi, cellgummi, cellplast, plaster, fiber och filt stansar eller skär vi ut plana produkter. Planpackningar finns i många applikationer där media, tryck och temperatur styr valet av lämpligt material. Vill du ha hjälp med att välja rätt planpackning så vägleder vi dig gärna rätt.
Målet är alltid en optimal lösning med fokus på just ert behov.

LÄDER

Mjuk och elastisk, smidig och stark. Läder erbjuder anpassningsförmåga och formbarhet. Materialets unika egenskaper gör det ofta lämpligt på områden där man har problem med nu vanliga syntetiska tätningar, eller där kraven på ytfinhet, föroreningsskydd, kylning etc är höga. Särskilt lämplig som kolvstångstätning i hydraulsystem, pumpar- och tappningssystem, manluckor, bottenventiler och slanganslutningar.