+46 431 136 20 protite@protite.se

MÅLET ÄR ALLTID EN OPTIMAL LÖSNING

PACKNINGAR

Protite AB är en komplett leverantör av packningar och tätningar till livsmedels-, energi-, verkstads- och processindustrin. Med en stor bredd på material samt en flexibel produktion med engagerade medarbetare hanterar vi såväl små som stora serier. Tack vare vår moderna maskinpark klarar vi att leva upp till era krav på hög kvalitet och korta leveranstider.

I material som gummi, cellgummi, cellplast, plaster, fiber och filt stansar eller skär vi ut plana produkter. Planpackningar finns i många applikationer där media, tryck och temperatur styr valet av lämpligt material. Vill du ha hjälp med att välja rätt planpackning så vägleder vi dig gärna rätt.
Målet är alltid en optimal lösning med fokus på just ert behov.

TEJP

Tejp 1397. Denna dubbelsidiga tejp utgörs av en polyesterfilm bärare, skiktad på båda sidor med ett modifierad akrylatklister. Den har en mycket god beständighet mot UV-strålning, extrema temperaturer, kemikalier, lösningsmedel och fukt. Det har en utmärkt hållbarhet när den är bunden till metall, lack och höga ytor energi. På grund av dess tjocka limmassa är det också lämpligt för grova eller strukturerade ytor.

Tejp 1359. Papperstissue bärare, skiktad på båda sidor med ett modifierad akrylatklister. Detta kraftfulla lim har en hög temperatur, ålder och lösningsmedelsbeständighet. Den är fodrad med en dubbelsidig silikon.