+46 431 136 20 protite@protite.se

MÅLET ÄR ALLTID EN OPTIMAL LÖSNING

PACKNINGAR

Protite AB är en komplett leverantör av packningar och tätningar till livsmedels-, energi-, verkstads- och processindustrin. Med en stor bredd på material samt en flexibel produktion med engagerade medarbetare hanterar vi såväl små som stora serier. Tack vare vår moderna maskinpark klarar vi att leva upp till era krav på hög kvalitet och korta leveranstider.

I material som gummi, cellgummi, cellplast, plaster, fiber och filt stansar eller skär vi ut plana produkter. Planpackningar finns i många applikationer där media, tryck och temperatur styr valet av lämpligt material. Vill du ha hjälp med att välja rätt planpackning så vägleder vi dig gärna rätt.
Målet är alltid en optimal lösning med fokus på just ert behov.

KLINGERSIL C-4400 GRAFITERAD

Vi lagerför C-4400 som är grafiterad på båda sidor.

KLINGERSIL C-4400

Lämplig för allmänt bruk upp till 180°C. Allroundmaterial för exv. oljor, bränsle, saltlösningar, alkohol, ånga, vatten och gaser. Fastnar ej på flänsen. Särskilt lämplig i förbränningsmotorer och kompressorer. Aramidfiber bunden med NBR, 3xA självsläppande ytor. Finns i tjocklekar från 0.5-3.0 mm.

KLINGERSIL C-4430

Universalpackningsmaterial för allmänt bruk upp till 250°C. Mycket god tryckstabilitet. Mycket lämplig för ånga och hetvatten. Fastnar ej på flänsen. Syntet- och glasfiberbunden med NBR, 3xA självsläppande ytor. Finns i tjocklekar från 0.5-5.0mm.

NOVUS 30

Novus 30 är ett komprimerat fiber material av god kvalité som består av en blandning av aramid- och syntetfiber, bunden med nitrilgummi. Användbar inom ett brett område av t.ex. het och kall vatten, ånga, olja, bensin, gaser och en rad andra kemikalier.

SVEDOIT

Ett vegetabiliskt fibermaterial fritt från gummi och impregnerad med olja som är beständig mot lösningsmedel. Utmärkt i förbränningsmotorer.